VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 14 martie 2017

8 MARTIE - EPILOG SURPRIZA.

            
           Pe culoare rezidentii  faceau bucurosi comentarii despre sarbatorirea de ieri a Zilei Internationale a Femeii, devenita traditionala la Caminul Rosen si pe panouri a aparut un anunt  : 
                                        Joi 9  martie 
                                ZIUA BARBATULUI
                gazda doamna director dr. Nicoleta Oprea.
            Eveniment in premiera absoluta la noi si fireste, la ora stabilita sala era plina de barbati.
            Isi face aparitia doamna directoare, primita cu ropote de aplauze. Mai ales ca a scos dintr-o sacosa doua sticlute cu un lichid galbui, foarte promitator.  Am aflat curand ca era palinca de Maramures. Mare entuziasm la unii, probabil cunoscatori in materie.
            Apare insa si dr. Steliana Anghel care ne supravegheaza chiar si in asemenea momente. La rugamintile noastre domnia sa prescrie  la o parte din cei prezenti - majoritatea - doar un degetar. Pana la urma a acceptat  pentru unii si portie dubla.
            Au  mai aparut insa si niste cutii cu pizza delicioase, la care a avut permisiune toata lumea, iar unii au luat chiar 2-3 portii, semn ca le-a placut.
             A domnit mare veselie s-au depanat amintiri, si s-au spus glume.
             O initiativa surpriza care speram sa devina si ea  o traditie la Caminul Rosen.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire