VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

luni, 28 martie 2016

TES LA CAMINUL ROSEN.

               
                  

             O promisiune facuta noua de marea doamna a teatrului romanesc, Maia Morgenstern - directoare a  Teatrului Evreiesc de Stat - s-a implinit.
             Am primit  vizita la Camin a unor actori de la TES care ne-au oferit momente de mare bucurie. Bucuria noastra a inceput, de fapt, inca din clipa cand  s-a anuntat venirea lor. Este pentru a doua oara anul acesta cand vedete de la TES ne viziteaza si speram sa devina o placuta traditie.
               Pe Luana Stoica, Darius Daradici, Tudor Istodor si Mihai Prejban i-am vazut adesea pe scena -  de la distanta - dar acum am avut ocazia sa-i vedem de aproape si sa stam de vorba cu ei. Sunt niste tineri minunati.  Ne-au incantat, am ras cu pofta, ne-am simtit si noi mai tineri.
              Au cantat, au recitat, ne-au povestit intamplari pline de haz. Toate acestea interpretate cu talent au creat o atmosfera de buna dispozitie generala.
               Evenimentul a fost filmat de Oana Monica Nae.
               Le-am multumit din tot sufletul pentru clipele de bucurie pe care le-am trait impreuna, ne-au promis ca vor reveni. Dealtfel am aflat ca exista un proiect "TES joaca pentru Varsta de Aur", o initiativa laudabila.
              Comentariile rezidentilor au continuat mult timp dupa plecarea prietenilor nostri de la TES.
              A fost pentru  noi inca o zi de sarbatoare, de care ne vom aminti multa vreme.
                       
                       
                       

           

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire