VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

sâmbătă, 11 aprilie 2015

ERATA.

                                   
        
         La 19 aprilie rezidentii Caminului Rose prezinta la JJC in Popa Soare spectacolul "CORP LA CORP". Din pacate sunt nevoit sa scriu o erata la frumosul program editat la premiera.
         Imi cer iertare, imi pare rau...
         Ba nu !...imi pare bine si chiar ma bucur !
         Scrie, in programul "Cinci ani de proiecte impreuna", printr altele si despre blogul "VARSTA 4".  Cica ar avea 48.000 vizionari. Nu este adevarat...blogul nu are 48.000 de vizionari... Are  65.942 de vizionari.
         Multe sunt de peste hotare, de pilda, din SUA sunt 13.621 vizionari...  urmeaza Germania, Rusia, Israel, Franta, Ucraina, Danemarca, R. Moldova, Polonia, etc.
         Sursa Google 19 aprilie, orele 13,39.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire