VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 17 mai 2011

PRIMAVARA A SOSIT CU PRIETENI














A fost o frumoasa duminica de mai care ne-adus mari bucurii .
Parcul nostru a imbracat haine noi de primavara : pomii inverziti , iarba matasoasa si multe flori .
Am avut parte si de o surpriza deosebit de placuta .Vizita vechilor nostri prieteni ,voluntarii FCER.Am revazut printre ei pe Sasa Ionescu , Sanda Wolf , Monica Lazarescu ,Marcela Craiu si multi altii .
Intalnirea noastra s-a desfasurat in aer libe , in parc . S-au format grupuri , grupuri care-si impartaseau amical noutatile aparute de la ultima intalnire .
Ca de obicei ni s-a prezentat si un frumos program artistic.De data asta un fragment de teatru contemporan de Matei Visniec , in regia Alexandrei Baila .Au interpretat cu multa naturalete si
vioiciune 2 tineri de la JCC Lucian Radu si Simona Vlad Sabie care bat la portile consacrarii .Ne-a placut mult , ne-au facut sa radem cu pofta .Le uram din toata inima mult succes in continuare .
A urmat un concert de vioara oferit de Spack Carmen tot de la JCC.alt talent in devenire care a interpretat o sonata de Corelli .Am admirat pasiunea si trairea intensa de care a dat dovada .
Suntem convinsi ca va face o frumoasa cariera .
Prietenii nostri au venit cu bratele incarcate , ca totdeauna .Au impartit ciocolata , suc , banane si portocale , spectatorilor ,dar si rezidentilor care sunt retinuti in camere .
Va multumim din tot sufletul , dragi prieteni .

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire