VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

duminică, 20 decembrie 2009

ZILE DE SARBATOARE

Am exprimat in repetate randuri recunostinta noastra fata de toti acei care se intereseaza de noi , care se ingrijesc de viata noastra la Camin , fata de cei care se straduiesc zi de zi ca noi sa ne bucuram cu demnitate de un trai decent .N-am crezut insa ca ei sunt chiar atat de multi .
Dar a venit Hanuka 5770 si am fost deosebit de impresionati de numarul mare al celor care au tinut - dealungul a 8 zile -sa ne felicite ,sa ne ofere daruri si sa ne faca urari de bine si de sanatate .
Am aprins traditionalele lumanarele si ni s-au prezentat frumoase programe artistice.
La inceput a venit dr. Aurel Vainer presedinte FCER impreuna cu sotia Anette ,Jose Iacobescu presedinte B'nei Brith ,Attila Gulyas seful DASM insotiti de un numeros grup de voluntari condusi de Silvian Horn .Apoi am fost invitati la JCC unde cinstea de aprinde lumanarele a revenit dnei. Medi Dinu decana de varsta a noastra care tocmai implineste 101 ani A urmat vizita ing. Paul Schwartz vice presedinte FCER impreuna cuVeronica Barladeanu secretar al Asociatiei Romania - Israel , rabinul Zwi Halamish si prim cantorul Iosef Adler .A mai venit la noi inca un grup de voluntari condusi de Monica Lazarescu , la fel cu daruri , felicitari si urari.
Am fost deadreptul coplesiti de aceste atentii si ne-am simtit minunat .La randul nostru am adresat calde multumiri si cele mai bune urari distinsilor oaspeti .
Au fost zile de mare bucurie si sarbatoare .

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire