VARSTA A PATRA

Un proiect de artă comunitară desfășurat de tangaProject împreună cu rezidenții căminului Moses Rosen.// Obiectivele sale sunt schimbarea receptării asupra bătrîneţii, stimularea creativităţii în grup, învățarea împreună, documentarea și arhivarea istoriilor personale și colective.// Blogul "VARSTA A PATRA" este editat de Pompiliu Sterian, rezident, împreună cu echipa tangaProject. El documentează desfășurarea proiectului și viața de zi cu zi din căminul Moses Rosen.

marți, 13 octombrie 2009

CAMINUL NOSTRU ( completare )

Recitind cu atentie ultimul mesaj in care faceam o prezentare a Caminului am bagat de seama ca are o mare lacuna. Nu am raspuns la o intrebare esentiala: de ce este de preferat Caminul nostru fata de celelalte institutii similare din tara noastra? Imi cer scuze. Si acum sa trecem la repararea greselii.
Analizand multilateral conditiile existente la noi, cu toata hotararea, fara nici o ezitare si lasand la o parte orice falsa modestie, afirm cu nestramutata convingere ca pastrand proportiile fata de hotelurile uriase ridicate recent in Capitala, avem tot dreptul sa fim incadrati ca un - scuzati expresia - azil de 4-5 stele. Poate chiar mai multe. Am zis!




Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire